Jouw website of webwinkel optimaal beveiligd

Er zijn tegenwoordig veel scripts die websites afspeuren op bekende fouten om hier misbruik van te maken. Dit gaat ook nog eens volledig automatisch, het maakt dus niet uit of je een grote of kleine website hebt.

Mij gebeurt het toch niet..

‘Ik heb toch niets interessants op mijn site, waarom zouden ze die hacken?’ is een vaak gehoorde misvatting. Elke website is namelijk interessant voor hackers, denk bijvoorbeeld aan:

  • Het versturen van e-mails/spam vanaf jouw site. Jouw website staat nog niet op blacklists en kan dus prima gebruikt worden.
  • Het plaatsen/serveren van malware. Elke bezoeker die jouw site bezoekt raakt besmet kan op zijn beurt weer misbruikt worden.
  • Plaatsing van linkjes naar andere sites zodat die beter gepositioneerd worden in Google.

Hoe weet je of je website is gehackt?

Wanneer je website gehackt is herken je dit vaak aan het feit dat er opeens verwijzingen op je website staan richting commerciële websites. Dit kunnen subtiele verwijzingen zijn, zoals simpele links in je teksten.

Maar het kan ook zo zijn dat je hele website één groot uithangbord is geworden voor een andere website. Daarnaast kan een hacker jouw server gebruiken om SPAM-mails te versturen.

Verzeker je website tegen hacks

Je kunt een hack van je website ook voorkomen door een onderhoudspakket af te sluiten bij Nerox. Door onze maandelijkse beveiligingsupdates verzekeren wij je van een website die niet gehackt kan worden en altijd online is.

Ook verzorgen wij het updaten van de WordPress versies, thema’s en gebruikte plugins. Deze service bieden wij aan voor €19,50 per maand. Interesse? Neem contact op.

KLANT AAN HET WOORD

Met Nerox hebben wij ons bedrijf Groendakcoach, online op de kaart gezet. We staan door middel van gerichte Google Ads campagnes bovenaan in de regio's die voor ons belangrijk zijn.

Marc RotmansDirecteur Groendakcoach
Samen Komen We Verder

Is Jouw Bedrijf Er Klaar Voor?

Zet De Volgende Stap Online. Samen Groeien We.

Maak Kennis