Toegankelijkheids vereisten geregeld voor gemeenten

Hans Zoeteman van Nerox is gespecialiseerd in de toegankelijkheid van digitale platforms en kent het belang van veilige websites en digitale omgevingen.

Zijn aanpak is gericht op het grondig onderzoeken van websites op toegankelijkheid. We volgen officiële onderzoeksmethodieken om een volledig beeld te krijgen van de toegankelijkheid van uw website.

Dit omvat zowel quickscans als diepgaande audits, die resulteren in volledige rapportages bruikbaar voor toegankelijkheidsverklaringen.

Bewustwording en kennis zijn essentieel voor het bevorderen van digitale toegankelijkheid. Wij bieden diverse trainingen aan, gericht op verschillende doelgroepen zoals webredacteurs en technische teams.

Deze trainingen omvatten onderwerpen zoals het belang van toegankelijkheid, praktische implementatie van WCAG-richtlijnen en het zelfstandig kunnen uitvoeren van toegankelijkheidstests.

Het invullen van een toegankelijkheidsverklaring is een belangrijk onderdeel van het voldoen aan de digitale toegankelijkheidsnormen.

Wij helpen organisaties met het bijwerken en onderbouwen van hun toegankelijkheidsverklaringen, en zorgen ervoor dat deze voldoen aan de wettelijke vereisten​.

Apps en mobiele applicaties vereisen een unieke benadering voor toegankelijkheid.

Ons team biedt gespecialiseerd advies om ervoor te zorgen dat uw apps toegankelijk zijn voor alle gebruikers. Dit advies is gebaseerd op de nieuwste standaarden en best practices op het gebied van digitale toegankelijkheid.

Samen Komen We Verder

Ben jij er klaar voor als gemeente?

Zet De Volgende Stap Online. Samen Groeien We.

Maak Kennis