33% omzet laten liggen of … Google AdWords uitbesteden aan onze gecertificeerde specialisten?

Bovenaan in de gratis zoekresultaten van Google staan is natuurlijk mooi, maar helemaal bovenaan staan natuurlijk de Google Ads (de advertenties). Zo’n 33% van de gebruikers van Google klikt op zo’n advertentie. Die potentiële kliks / klanten wil je natuurlijk niet laten liggen, daarom moet je in Google adverteren zeker overwegen voor je leadgeneratie.

Wil je kijkers of kopers?

Google Ads uitbesteden aan onze gecertificeerde Ads specialisten betekent lagere kosten, een betere Click-Through-Ratio (CTR) en meer resultaat omdat we niet alleen naar de vertoningen van je advertenties kijken en de kliks op die advertenties, maar ook de conversie op je website meten.

Je wilt toch zoveel mogelijk uit je Google Ads budget halen? Want ‘kijken, kijken … niet kopen’ is natuurlijk niet waar je op uit bent.

Conversie meten en verbeteren

Overigens meten we de conversie niet alleen, maar adviseren we je ook over de specifieke landingspagina’s voor je Google Ads campagne(s) en waar nodig kunnen we natuurlijk door onze jarenlange ervaring ook goed converterende landingspagina’s voor je ontwerpen en ontwikkelen.

Voor een optimaal resultaat werken we met abonnementen van minimaal 6 maanden. Daarna volgt een vervolgadvies o.b.v. de verzamelde data en kan er per maand opgezegd worden, niet dat je dat nog wilt want al die nieuwe online leads zijn natuurlijk hartstikke welkom toch?

Met oog op de CTR ontwerpen we daarnaast ook nog eens de beste Google AdWords banners voor je. Zo heb je maar 1 aanspreekpunt voor alle zaken die met Google Ads te maken hebben.

Google Partner

Uiteraard zijn we Google Partner.  Aan je campagne werken alleen door Google gecertificeerde Ads specialisten. Daarnaast zijn we onder andere ook gecertificeerd op het gebied van Google Analytics om zo door uitgebreide analyses het optimale uit je campagne-budget(ten) te kunnen halen.

We moeten jaarlijks onze certificaten opnieuw behalen waardoor je als klant altijd gegarandeerd bent van de laatste kennis binnen Nerox op het gebied van Ads. Daarnaast worden we als eerste door Google op de hoogte gebracht van nieuwe versies van de software en ontwikkelingen in de markt.