Een website laten maken die zorgt voor meer leads en omzet? Dus meer dan een digitaal visitekaartje?

Wij maken websites met de focus op traffic en conversie. Samen met jou zorgen we voor een website die daadwerkelijk bijdraagt aan je bedrijfsdoelstellingen.

Websites & Webshops

We maken websites en webshops voor organisaties die online marketing als speerpunt hebben voor hun lead generatie. Of het nu gaat om offerte-aanvragen of het genereren van donaties voor een goed doel. Wat je targets ook zijn, samen met ons ga je ze realiseren.

Goed vindbaar in Google

We zorgen voor een SEO vriendelijke technische basis waar Google vrolijk van wordt. We houden rekening met title tags, headers, schema.org en de snelheid van je website. Zo heb jij de juiste basis om te gaan scoren in Google.

Gebruiksvriendelijk content management systeem

We bouwen al onze websites en webshops op basis van WordPress. 30% van alle websites wereldwijd draait op basis van WordPress. Met dit content management systeem kun je gemakkelijk je eigen content plaatsen, wijzigen en verwijderen.

Een WordPress website laten ontwikkelen door onze specialisten betekent de meest gebruiksvriendelijke back-end van Nederland op. Onze specialisten zorgen dat zelfs mensen die vrijwel nooit aan de website werken intuïtief weten waar ze wat moeten doen.

Onze aanpak

Samen met jou brengen we eerst de doelgroep / buyer persona’s in kaart te brengen en de content behoefte van die ideale bezoeker te vertalen naar de juiste zoekwoorden via een zoekwoorden analyse.

Daarna beginnen we aan de wireframes en het functioneel ontwerp. De gemiddelde webbouwer is hier al lang begonnen aan het grafische ontwerp. Dit resulteert echter vrijwel altijd in websites met een matige gebruikerservaring.

Pas na goedkeuring op de wireframes en het functioneel ontwerp gaan we over op het grafisch ontwerp. Na goedkeuring van het grafisch ontwerp zetten we dat om naar een gebruiksvriendelijke, goed vindbare, snelle en effectieve website.

Alle disciplines in huis

Twijfelen onze designers aan de lay-out van een pagina-template dan vragen ze het een van de conversie specialisten. Het enige wat we niet (altijd) in huis hebben is jouw specifieke branchekennis, maar samen met jou zorgen onze teamleden met hun verschillende disciplines voor een complete en effectieve website.

Responsive webdesign

Bij het webdesign houden we uiteraard rekening met gebruikers die je website via een mobiele apparaat bezoeken. Dit is om te voorkomen dat een groot deel van je bezoekers een slechte gebruikerservaring heeft en dus waarschijnlijk niet overgaat tot conversie.

Bij sommige B2C klanten zien we bijvoorbeeld al dat meer dan 60% van de bezoekers binnenkomt via een mobiel apparaat.

De laatste technieken & trends

We werken zoveel mogelijk volgens de laatste webdesign trends, zodat je website of webshop jarenlang goed blijft scoren. En uiteraard werken we volgens de meest actuele technieken, zoals CSS3 en HTML5.

De kans dat je van ons nog een slider op je homepage ‘krijgt’ is dus erg klein, want de onderzoeken van de laatste jaren laten meer en meer zien dat bewegende elementen afleiden van conversie.