Zorg voor een social sales funnel

Je kunt er niet meer omheen. De sociale kanalen zorgen voor vertrouwen, herkenbaarheid en brengen je direct in contact met de doelgroep.

Meer leads via LinkedIn

Op dit moment zijn er wereldwijd meer dan 500 miljoen mensen actief op LinkedIn, waarvan 4 op de 5 personen daadwerkelijk beslissingen maken binnen een bedrijf.

Niet voor niets noemt LinkedIn zichzelf het nummer 1-platform op het gebied van lead-generatie. Benut deze kans met onze social selling funnels.

Hoe wij zorgen voor campagnes met maximale impact

Hoe kan het dat de ene LinkedIn campagne wel succesvol is en de andere juist niet? Dat is de vraag die ertoe leidde dat wij ons bezig zijn gaan houden met het doen van onderzoek naar socialmedia marketing.

Hierbij hebben wij gekeken wat nodig is om naamsbekendheid te krijgen op LinkedIn om van daaruit nieuwe kanten te werven. Hierdoor weten wij precies hoe een succesvolle LinkedIn campagne opgebouwd dient te worden en de frequentie van de posts.

Meer naamsbekendheid en een hogere conversie door Remarketing

Berichten op LinkedIn moeten interessant zijn voor bepaalde doelgroepen, makkelijk leesbaar zijn, goed opvallen maar ook moeten ze aanzet geven tot handelen.

Zo creëren we naamsbekendheid en zorgen we voor meer verkeer naar de website.

KLANT AAN HET WOORD

Met de Social Media campagnes van Nerox ontvangen wij veel meer potentiële klanten op onze website. Bovendien krijgen we vaak positieve reacties van onze klanten op de posts en hebben we meer interactie. Wij zijn zeer tevreden en bevelen Nerox aan.

Peck de JongDirecteur, Finnpaints
Samen Komen We Verder

Is Jouw Bedrijf Er Klaar Voor?

Zet De Volgende Stap Online. Samen Groeien We.

Maak Kennis