Exact Cloud Awards winnaar:

ROI financials

Voor ROI financials verzorgen wij de Facebook & Instagram campagnes gericht op ondernemers. Daarnaast zorgen wij er voor dat ze goed vindbaar zijn in Google met maandelijkse SEO optimalisatie.

B2B

Airview:

Totaalleverancier in klimaatoplossingen

Voor Airview beheren wij de Google Ads campagnes en focussen we op het bereiken van nieuwe zakelijke klanten. Met gerichte campagnes binnen Nederland bereiken we de doelgroep.

B2B

Uw sedum- en groendakspecialist. Groendakcoach

Als specialist in groendaken is het een uitdaging om het complete proces van inspectie tot aanleg aan de klant uit te leggen. Wij doen dit door middel van storytelling in Social Campagnes en bereiken zo naast bestaande ook nieuwe klanten.

B2C

Één van de slimste transportbedrijven van Rotterdam: Oranje Transport

De transportwereld verwacht goede communicatie. Dit proberen we bij OranjeTransport online zo goed mogelijk te doen. We denken mee in website conversie en SEO-optimalisaties.

B2C
B2B

De Rotterdamse Waterklerken Vereniging is één van de oudste verenigingen binnen de Rotterdamse Haven

Voor deze schitterende vereniging verzorgen wij de complete online aanwezigheid. De Rotterdamse Waterklerken zijn een icoon binnen Rotterdam en aan ons de taak dit zo goed mogelijk over te brengen online.

B2B

Rubber Design – solutions for vibration, noise and shock related problems

Rubber Design specializes in anti-vibration technology. We combat vibration and noise problems by isolating the source of the disturbance.

Rubber Design develops products for all types of ocean-going ships and boats using inland waterways: cargo boats and passenger ships, dredging vehicles, pusher tugs and tugboats, inspection vessels, pilot boats and patron vessels.

B2B

Voor het schilderen en renoveren van uw houten huis: Finnpaints

Het verhogen van de verkoopcijfers van hoge kwaliteit (hout)verf, dit was de opdracht. Met de inzet van Google Ads campagnes, SEO-optimalisatie en Social Campagnes lukt het ons al 2 jaar op rij om dit te realiseren.

B2C

Nog meer bedrijven die wij helpen met digitale vraagstukken