Skip to main content

Waarschijnlijk was één van de eerste activiteiten het (laten) bouwen van een website toen je begon met ondernemen. Vol trots heb je de website gepubliceerd en over bezoekers in de eerste weken niets te klagen. Hoeveel van deze bezoekers kwamen op je website terecht via Google? Juist, waarschijnlijk waren het vooral bestaande klanten, familie en wat vrienden. Om hoger te komen in Google is meer nodig dan een strakke template. Meer bezoekers op je website leidt tot meer leads. Meer leads leiden over het algemeen tot meer klanten en meer klanten heb je nodig om te kunnen groeien.  Veel websites kunnen op het gebied van SEO wel wat aanpassingen gebruiken. Ben je benieuwd naar de verbeterpunten van je website? Laat dan door Nerox een gratis SEO-check uitvoeren.

Waar kijken we naar bij het uitvoeren van de check?

Bij de gratis SEO check van Nerox gaan we je website analayseren op een aantal belangrijke punten. Maak je gebruik van de juiste zoekwoorden? Welke afbeeldingen zorgen nu voor een trage laadsnelheid? Daarnaast gaan we ook kijken naar de gebruiksvriendelijkheid van je website. Bezoekers zoeken steeds meer online naar informatie via een smartphone of tablet. Daarom is het belangrijk dat je website zich automatisch aanpast van de schermgrootte van bezoekers.

Na het uitvoeren van de gratis SEO check ontvang je vanuit Nerox een uitgebreide rapportage met daarin een aantal directe verbeterpunten. Je kunt deze verbeterpunten zelf uitvoeren. Mocht je hulp nodig hebben, dan kun je ons natuurlijk geheel vrijblijvend een berichtje sturen voor een extra toelichting. Wij hebben jarenlang ervaring op het gebied van SEO en hebben menig bedrijf zichtbaar gemaakt voor de doelgroep in Google. Welke verbeterpunten ook naar voren komen uit de SEO check, wij hebben voldoende kennis om alle punten op te pakken.

JA! Ik wil de gratis SEO scan laten uitvoeren door Nerox

Wil je meer bezoekers op je website? Een hogere ranking in Google? Laten we dan samen bouwen aan de online zichtbaarheid van je website. Het enige wat je hoeft te doen is op deze pagina je gegevens achter te laten. Natuurlijk wil je zo snel mogelijk aan de slag om meer bezoekers op je website te krijgen. Daarom streven wij ernaar om de SEO check binnen 24 uur voor je uit te voeren en de rapportage met directe verbeterpunten toe te sturen. Direct aan de slaG, Dan kun je op deze pagina je gegevens achterlaten.

Supertip van Nerox

Wil je weten hoe de webteksten op je website scoren op het gebied van SEO? Voor WordPress gebruikers wordt wereldwijd veel gebruik gemaakt van de Yoast plugin. De #1 wanneer het gaat om SEO.