Skip to main content

De homepage van je website is de eerste pagina die bezoekers zien wanneer ze op je website terecht gekomen. Heeft een bezoeker de weg naar je website gevonden, dan heb je slechts 10 seconden om de aandacht vast te houden. Daarom is het belangrijk dat je beschikt over een perfecte homepage hebt om bezoekers aan te zetten tot actie. Vandaag is het onthullingsdag en daarom geeft Nerox 3 gratis tips voor de perfectehomepage.

De perfecte homepage banner

Wanneer een bezoeker op je website terecht komt is de homepage banner het eerste wat een bezoeker ziet. Zorg voor een perfecte homepage banner die uitnodigd om verder te lezen. Je kunt hier kiezen voor een foto van je bedrijfspand, maar het is beter te kiezen voor een afbeelding overeenkomt met je diensten. Nu wil je natuurlijk weten waarom wij op de homepage van Nerox hebben gekozen een trein af te beelden? Hiervoor hebben wij gekozen om aan te geven dat de wereld van online ook altijd in beweging is.

Korte omschrijvingen van je diensten

Om de aandacht van bezoekers op je website vast te houden is het belangrijk dat zij met minimaal scrollen zien wat je te bieden hebt. Maak gebruik van korte pakkende SEO teksten die uitnodigen op verder te lezen. De perfecte homepage bevat korte stukken tekst met daarbij een duidelijke button om door te klikken voor meer informatie. Daarnaast is het leuk om bijpassende afbeeldingen te gebruiken voor nog meer leesplezier.

Vermelden contactgegevens

Geef op je homepage duidelijk aan hoe bezoekers contact met je kunnen opnemen. Dit kun je doen door een contactformulier op te nemen onderaan je pagina, of deze mee te nemen in het hoofdmenu. Wanneer bezoekers op je website terecht komen wil je natuurlijk wel dat ze contact met je opnemen om iets voor hem/haar te betekenen.

Hulp nodig bij het maken van de perfecte homepage?

Is je website aan verniewing toe of heb je hulp nodig voor het bouwen van de perfecte homepage? Neem dan een kijkje op deze pagina voor een overzicht van diensten die Nerox te bieden heeft. Heb je eenmaal de perfecte homepage? Dan wil je natuurlijk gevonden worden om antwoord te geven op de informatiebehoefte van je doelgroep. Om hoger te komen in Google doen veel bedrijven aan contentmarketing. Meer weten over contentmarketing? Of wat het oplevert? Dan is het aan te raden om deze blog eens te lezen.