Wat is Google Ads en wat zijn de mogelijkheden?

Adverteren met Google Ads kost alleen maar geld en levert weinig op. Dat krijgen wij vaak te horen aan tafel bij de klant. Wat ons betreft is deze uitspraak niet terecht. Onze ervaring is dat adverteren via Google altijd meer oplevert dan de investering. Maar wanneer je hier op in gaat zetten is het natuurlijk wel belangrijk dat je weet wat je doet! Maar dat geldt natuurlijk voor alles op het gebied van online marketing. Wil jij hier meer over weten? Lees dan snel verder!

Wat is Google Ads eigenlijk?

Met Google Ads is het mogelijk om te adverteren op zoektermen in de grootste online zoekmachine ter wereld. Ruim 90% van alle consumenten en bedrijven maken gebruik van deze zoekmachine om op zoek te gaan naar een product of dienst. Bij het adverteren in Google heb je de beschikking over een plaats om te adverteren. Maar is het aan jou om deze advertentie zelf in te vullen en vorm te geven. En dat laatste is waar het bij veel bedrijven misgaat en een campagne hierdoor vaak meer kost dan het oplevert.

Mogelijkheden

Er zijn verschillende manier om te adverteren via Google Ads. De eerste manier is het plaatsen van beeldadvertenties. Een mooie manier om een bericht of verhaal over te brengen bij de doelgroep. Denk hierbij aan bijvoorbeeld beeldbanners in apps of op het Youtube platform.

Ook is het mogelijk om tekstadvertenties te plaatsen in Google. Deze komt naar voren wanneer gebruikers van de zoekmachine zoeken op een zoekterm. Of een campagne succesvol is hangt hierbij voor een groot gedeelte af van de gebruikte zoekterm. Als je meer wilt weten over Google Ads en de werking verwijzen we je graag naar dit artikel op onze website. Ook kun je ons natuurlijk contacten zodat we je daarbij kunnen helpen.

Hulp nodig?

Bij online marketing zijn er verschillende manieren om op de radar te komen van de doelgroep. Om te bepalen wat nodig is voor jouw bedrijf plannen we graag een adviesgesprek met je in. Tijdens een vrijblijvende (online) kennismaking vertellen wij je graag meer over de mogelijkheden. Het is in elk geval goed om te weten dat geen enkel online marketing bureau vooraf garantie kan geven op resultaten. Wat we wel kunnen doen is aan je laten zien wat online marketing en bijvoorbeeld Google Ads heeft opgeleverd bij andere klanten van Nerox.

Meer weten? Neem dan contact met ons op via info@nerox.nl.